Want your
own Fotopage?






 
Twins Collection-Butik Andaman Pengantin Batu Pahat

By: Twin Collection

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Friday, 11-Feb-2011 11:03 Email | Share | | Bookmark
thnks...

salam tuk semua ya...pd sape2 yg pernah guna khidmat twins collection di ucapkan beribu2 terima kasih x terhingga..sebab percaya dengan perkhidmatan twin..dah dekat 15 tahun twin dalm bidang andaman..banyak dugaan dan ujian yg datang,tuk sampai ke tahap skarang,itu semua tak menghalang atau melemahkan semangat tuk terus ke depan.sebagai manusia biasa memang kta tak mampu tuk memuaskan hati semua org.tapi percayalah setiap job yg datang di buat dengan hati yg iklas...dan sungguh2..takakan mungkin twin samapi ke hari ini kalau hidup nak aniaya orang,,mengaut wet org sesuka hati..membuatkan majlis perkahwinan org menjadi mimpi ngeri..ibarat macam majlis perkahwinan org twin x pasang pelamin, x datg mengandam n macm2 lg.datang jumpa n berbincang law betol x puas hati..jgn terus komen yg boleh menutup rezki..apa2 pun terima kasih ehsan yg identiti x dapat di kenali ..Tuhan tu amat kaya,rezki datg dr Tuhan,..twin akan tetap berusaha tuk terus ke depan..walaw beribu komen buruk yg awak hantar..


Tuesday, 2-Nov-2010 09:59 Email | Share | | Bookmark
Twin Collection

facebook twins johor
facebook halaman butik pengantin twins collection
maaf sangt2 pd semua yg dah layari twin collection fotopages sebab xde respon..dr kami..untuk mengetahui lebih mengenai twin collection boleh pergi ke facebook halaman butik pengantin twin collection atau add profile twins johor..apa2 pertanyaan akan terjawab...time kasih...


Tuesday, 2-Nov-2010 09:41 Email | Share | | Bookmark

 
 
 


Thursday, 24-Jun-2010 22:48 Email | Share | | Bookmark
Iklan karnival pengantin

 
 
semalam shoot foto tuk iklan sempena karnival pengantin 9,10 dan 11 julai 2010,di summit parade batu pahat..thnks sangat2 kat salmi classic studio batu pahat sebab taja fotoshoot.gambr yang dia ambk memang cantik sangat.


Thursday, 17-Jun-2010 18:57 Email | Share | | Bookmark
Pelamin Exclusif

 
 
Butik pengantin Twins Collection Batu Pahat.
No 2,Jln Langkat,
Taman Indah,
Parit Bilal.
Batu Pahat


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net